Rekisteriseloste

Narvi Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Narvi Oy (Y-tunnus: 2087049-2)
Yrittäjäntie 14
27230 Lappi
myynti(a)narvi.fi
www.narvi.fi

2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Riitta-Stiina Salovaara
riitta-stiina.salovaara@narvi.fi
p. 040 559 2390

3. Rekisterin nimi

Narvi Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on asiakkaan tilausten arkistointi ja käsittely, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Narvi Oy:n verkkokaupan kehittämiseen, tilastointiin ja kohdennetun sisällön luontiin verkkokaupassa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Rekisteriin sisältyvät myös tiedot rekisteröidyn tekemistä tilauksista ja niiden vaiheista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot ovat rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan ilmoittamia ja sallimia.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain Narvi Oy:n käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, ellei perintään tai laskutukseen liittyvä asia tai lainsäädännön velvoite sitä vaadi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti Narvi Oy:n rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti Narvi Oy:n rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Voimassa 06.10.2016 alkaen


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Narvi Oy (Y-tunnus: 2087049-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan Narvi Oy:n omasta verkkokaupasta.

Asiakkaan on tilausta tehdessään annettava yhteystiedot sisältäen nimen, postiosoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Asiakas saa tilauksesta vahvistuksen sähköpostiin. Sähköpostilla ilmoitetaan myös tilauksen postittamisesta ja mahdollisesta viivästymisestä. Asiakas voi myös itse milloin tahansa tarkistaa tilauksensa etenemisen kirjautumalla omalle tililleen.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • maksun viitenumeron
  • tilaamasi tuotteet
  • laskun loppusumman
  • tilausnumeron

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön ja etenemisen.

Maksuehdot

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan verkkomaksuna tilauksen yhteydessä ostoskorista. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, POP-pankki, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja LähiTapiola). Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP-Pohjolan omistuksessa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteen toimitusaika on 2-4 arkipäivää ja tuote toimitetaan asiakkaan lähimpään postin tai matkahuollon toimipisteeseen. Erillisrahtituotteet toimitetaan kotiinkuljetuksena. Vastaanottajalle lähetetään tekstiviesti, kun toimitus on saapunut noutopisteeseen.

Tilauksilla on myös noutomahdollisuus. Tuotteet noudetaan Narvi Oy:n varastolta, osoitteesta Yrittäjäntie 1, 27230 Lappi. Nouto on mahdollista vain arkipäivisin varaston aukioloaikojen (7:30-15:00) puitteissa. Noutotilauksen yhteydessä asiakkaan on aina varmistettava tilatun tuotteen saatavuus soittamalla puhelinnumeroon 0207 416 740. Kello 12:00 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä. 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote palautetaan noutopisteeseen 14 vrk:n kuluessa sen vastaanottamisesta. 

Palautuksen mukaan liitettävä seuraavat tiedot:

  • asiakasnumero, nimi, osoite ja puhelinnumero
  • tilinumero
  • kopio tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Narvi Oy
Yrittäjäntie 1
27230 Lappi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Toimituskuluja ei hyvitetä palautuksen yhteydessä.

Vastaanottajan on noudettava lähetys 7 vrk:n kuluessa saapumisilmoituksesta, muutoin se palautuu lähettäjälle. Palautuneesta lähetyksestä veloitamme 30 euroa käsittelykulua.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@narvi.fi tai postitse:

Narvi Oy
Yrittäjäntie 1
27230 Lappi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Narvi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Narvi Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.