Narvi
Ostoskorissasi on 0 tuotetta.   Ostoskoriin   Kassalle

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Narvi Oy (Y-tunnus: 2087049-2)
Yrittäjäntie 14
27230 Lappi
myynti@narvi.fi
www.narvi.fi


2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilÖ

Petra Hentonen
myynti@narvi.fi
p. 040 455 4459


3. Rekisterin nimi

Narvi Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri


4. Käyttötarkoitus

Asiakasrekisterin käyttötarkoituksena on asiakkaan tilausten arkistointi ja käsittely, sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Narvi Oy:n verkkokaupan kehittämiseen, tilastointiin ja kohdennetun sisällön luontiin verkkokaupassa. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/99) sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


5. Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Postiosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero

Rekisteriin sisältyvät myös tiedot rekisteröidyn tekemistä tilauksista ja niiden vaiheista.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin tiedot ovat asiakkaan itsensä rekisteröityessä ilmoittamia. Henkilötiedot ovat milloin tahansa rekisteröityneen muokattavissa.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Asiakasrekisterin tiedot ovat vain Narvi Oy:n käytössä. Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai yhteistyökumppaneiden omaan käyttöön, ellei perintään tai laskutukseen liittyvä asia tai lainsäädännön velvoite sitä vaadi. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin ATK-järjestelmiin tallennetut tietokannat on suojattu huolellisesti. Tietokantoihin on pääsy vain avainhenkilöillä, joilta tietojen tarkasteluun vaaditaan käyttäjätunnus ja salasana.
Oma tili & tilaukset

NARVI Oy
Yrittäjäntie 14, 27230 LAPPI
Puh 0207 416 740
www.narvi.fi

Narvi
Kota
Aito